keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Pop Up College

Aloitimme Elinan Ja Noran kanssa Pop Up Collegen 19.11

Ensinmäinen asia minkä teimme oli Kalenteri meidän Viidestä viikosta.

Heti 19.11 olimme Salo Hallissa, ottamassa kuvia siitä juoksuradasta ja suunnittelimme sinne 22.11 Keskiviikkona Hyvonilla Salo Hallin Tapahtumaa mikä on ensi keväällä.
 Meitä oli myös siellä merkonomin Pojat, Meidät jaettiin tiimeihin  ja teimme niidenkanssa Koko keskiviikon töitä.

20.11 Tiistaina olimme Diili esittelyssä Salon kaupungin talolla. Siellä meille esitettiin tehtävän anto Myö siellä oli Mukana kuuntelemassa muutama Lukioryhmä.
Meidän tehtävän anto oli että Meidän piti suunnitella  miten saadaan Salosta parempi paikka kaikille Mitä Salo tarvitsee tänne.

27.11 oli Teknologiatiistai.
 Paikan päälle kutsuttiin eri ylä-asteilta 9.lk:lta ja 8.lk:lta opiskelioita joita kiinnostivat nämä alat jotka olivat siellä esittämässä. kuten puu, maalarit, rakennus, kone ja metalli ja myös putkirakentajat.
Emme olleet suunnittelemassa tätä tapahtumaa mutta silti lähdimme ilomielin yhdenpäivän varoitusajalla ja ohjasimme yhtä Kiiruunkoulun ryhmää, pisteistä toisiin. Päivä meni todella hyvin.

28.11 Tuli Tatu Monkey business:ta pitämään luentoa koko päiväksi. Ei ollut mikään tavallinen päivä että oltaisiin istuttu tiimiringeissä ja kuunneltu Tatun höpinöitä, teimme enennmmän Tiimeissä.
Osana päivän tehtäviä oli että teemme lentäviä esineitä, jotkut tekivät palloja jotkut tekivät lentokoneita ja jotkut tekivät lentävän alustan ja keskustelimme eri tiimeissä.

Olimme Helsingissä redissä 3.12.2018 Siellä olimme Pop up Collegessa moikkaamassa Redin Pop uppia. Siellä ensin jokainen tiimi kertoi mitä on tehnyt pop up:issa ja mitä viel tekee ja myös meidät jaettiin tiimeihin molemmat Pop up osallistuivat ja sitten teimme erinlaisia tehtäviä mm Piti tehdä Paperi lennokki yhdellä kädellä. ja sitten menimme syömään ja sen jälkeen menimme pelamaan VR-pelejä ja lähdimme Saloa kohti kello n.14:30

10-14.12 Teimme Noran kanssa Kuvausjärjestelyn Muurlan lasiin, Otimme Tuotteiksi Teuvo Loman Räsymatto ja Nordic. aluksi oli haastava aloittaa mutta kyllä se lopuksi sitten onnistui.

Tässä on valmiit kuvat Muurlan tuotekuvauksiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti