sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ready4Bisnes


Ready4Bisnes on yrittäjyyteen liittyvä tapahtuma 18.5. 17 Salon Plazassa. Tapahtuma jakautuu kahteen paikkaan Plazan toiseen kerrokseen, Finlaysonin pop up -tilaan ja sen eteen tulevaan lavaan. Molemmissa on esityksiä yrittäjyydestä, paikalle yritetään saada esiintyjiöitä, jotka kertoisivat omista yrityksistään ja yrittäjäurastaan. Miten se sai alkunsa, mitä ongelmia on tullut ja muuta sellaista.

Meidän asikas tässä Ready4Business-tapahtumassa on Salon Plazan johto Tapahtumaan myös kutsutaan NY-yrittäjiä ja 4H-yrittäjiä. Tapahtuma alkaisi Finlaysonin tiloissa klo 10.00 ja loppuisi 12.00, lavalla olisi sen jälkeen ohjelmistoa, ja sitten klo 14.00-16.00 Finlaysonin tiloissa olisi taas ohjelmaa. Ensimmäinen kerta sisältää nuoret yrittäjät ja toinen on opettaja yrittäjyystreffit. Opettaja yrittäjyystreffien yksi tarkoitus on vähentään kuilua opettajien ja yritysten välillä. Sen sijaan nuoret yrittäjät -ohjelmassa nuorten olisi määrä saada mahdollisesti verkostoitua ja saada puhua yrittäjyydestä.

Me (visualistin opiskelijat) luomme tapahtumaan graafisen ilmeen, hankimme esiintyjät, sisutamme Finskun tilat ja mainostamme sitä. Eli paljon töitä tulevina viikkoina.

Jokainen tiimi teki oman suunnitelman tähän kyseiseen tapahtumaan. Meidän tiimi, kolme henkilöä, suunnittelin, että YouTube tubettajia tulisi paikalle kertomaan niin nuorille, opettajille ja lavaa seuraajille tubettamisesta/yrittäjyyttä, eli yrityksien päät tulisivat kertomaan sitten niistä. Meillä oli myös arvontaa ja syömistä koko sen ajan, ja sitten tulisi pelitubettaja kenen kanssa saisi pelata, ja hänellä ja muutamalla muulla olisi meet & greet tilaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti