sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Suomisata koululaulu tapahtuma


Suomi100 -tapahtuma tai juhla on Leticia-kuoron järjestämä tilaisuus, jonka visut toteuttaa. Tapahtuma on sunnuntaina 28.5.17 Salon Salohallissa.
Aluksi saimme tietää, että otamme Suomi aiheisia valokuvia ja koristaisimme laulun sanoituksia... mutta kävi seliville ettemme teekään vain ne. Vaan eidän tehtävänämme on ottaa kuvia, jotka ovat suomihenkisiä, ja kirjailla laulujen sanoja, myös loisimme sille ulkoista ilmettä. Toisin sanoen sisustaismme Salohallia juhlavan näköiseksi.

Meidän rahamäärä on 0€, eikä asikaskaan vielä osaa sanoa budjetista, ja muitakin asioita on vielä hiukan sumun peitossa. Onneksi aikaa on vielä saada lisätietoa. Mutta tapahtuman ideana tosiaan on juhlia Suomen sata vuotias itsenäisyytä. kuoro ja yleisö laulaisi vanhojen aikojen koululauluja.

Salohallin lattiat tai tarkemmin ottaen permannon lattia vedetään tummanharmaalla matolla piiloon ja sinne laitetaan sinisiä tuoleja istumapaikoiksi. Neliportainen lava asetetaan permannon toiseen päätyyn, jonka yläpuolella olevaan valkokankaaseen heijastetaan sanat ja kuvat. Istua saa myös yläkatsomossa, mutta pää istumapaikat sijaitsevat permannolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti